Midsommar tips!

Vill ni äta något riktigt midsommarigt, så testa kavringtårta med gubbröra :)

 

Ingredienser

Ca 75 gram smör eller margarin
Ca 200 gram kavring
1 rödlök (eller gul)
3-4 hårdkokta, hackade ägg
1 burk ansjovisfiléer
½ dl hackad dill
1-2 msk gräddfil
 

Gör så här

Smält fettet. Skiva ner kavring i en matberedare och kör den tillsammans med fettet. Tryck ut allt i botten i en löstagbar form.

Hacka lök, ägg, ansjovis och dill. Blanda ihop allt med gräddfilen till en röra. Bred röran över kavringsbotten och ställ i kylskåp fram till servering. Garnera gärna med lite rödlökshack, dill och gräslök.

Smaklig spis!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0