Midsommar tips!
Vill ni äta något riktigt midsommarigt, så testa kavringtårta med gubbröra :)
Ingredienser
Ca 75 gram smör eller margarinCa 200 gram kavring
1 rödlök (eller gul)
3-4 hårdkokta, hackade ägg
1 burk ansjovisfiléer
½ dl hackad dill
1-2 msk gräddfil
Gör så här
Smält fettet. Skiva ner kavring i en matberedare och kör den tillsammans med fettet. Tryck ut allt i botten i en löstagbar form.
Hacka lök, ägg, ansjovis och dill. Blanda ihop allt med gräddfilen till en röra. Bred röran över kavringsbotten och ställ i kylskåp fram till servering. Garnera gärna med lite rödlökshack, dill och gräslök.
Smaklig spis!
Hacka lök, ägg, ansjovis och dill. Blanda ihop allt med gräddfilen till en röra. Bred röran över kavringsbotten och ställ i kylskåp fram till servering. Garnera gärna med lite rödlökshack, dill och gräslök.
Smaklig spis!
Kommentarer
Trackback